Pentru inchirieri autocare si inchirieri microbuze sunati la: 0757.111.404

Inchirieri Microbuze

Microbuze Mercedes Sprinter

Intern: 2.5 lei + TVA/km (minim 200 km/zi)

Extern: 0.65 euro / km (minim 250 km/zi)


DLS
DLS

An fabricatie: 2018-2019

Pentru microbuzele de 20 locuri + sofer: 2.5 lei + TVA/km

Pentru microbuzele de 22 locuri + sofer: 2.74 lei + TVA/km

•  Preturile nu includ TVA


De la dispeceratele noastre puteti obtine informatiile necesare pentru inchirieri microbuze din parcul nostru auto ce numara peste 470 de microbuze Mercedes cu o capacitate de transport cuprinsa intre 16 - 22 locuri. Ca atare, contactati-ne prin telefon si e-mail pentru a va oferi in cel mai scurt timp solutii de cel mai inalt profesionalism in domeniul inchirierilor de microbuze, cat si a transportului de persoane in Romania si in strainatate.


Posibilitate inchiriere si remorca.

Dotari: aer conditionat, incalzitor in stationare, lampi individuale pentru citit, monitor DVD, cala de bagaje 1,3 m cubi.


Se prefera contractele ferme, pe o perioada indelungata, astfel incat sa se poata realiza o programare organizata a curselor.


La stabilirea tarifului pentru aceste curse se au in vedere mai multi factori, cum ar fi : numarul curselor programate, distanta deplasarii, ruta de transport, nr. de persoane transportate, durata transportului, etc.


Inchirieri microbuze, transport auto de persoane intern si international la standarde europene prin DLS BUS. Va punem la dispozitie experienta noastra oferindu-va autocare, microbuze de inchiriat si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere.

Pentru transferurile la si de la Aeroport, se taxeaza:

250 lei + tva/transfer/microbuz de 20 locuri + sofer